Önnek hány esküvője volt? És ebben az évben?
A Hungarian Wedding Award jelöltjeinek közel 1000. A 16 kategóriában 3-3 jelöltet emel ki minden évben az esküvői szakma, hogy aztán közülük egy-egy végül magasra emelhesse az “Együttműködés Díját” az év végi gálán.


Ön hamarosan egy esküvő sztárvendége lesz. Belibben a szépen megterített asztalok között a tapsoló vendégek mellett a feldekorált terembe. Elsuhan majd egy szerényebben díszített asztal mellett, amelyen tartalék akkut, forgatókönyvet, tollat, bekészített eszközöket lát majd. Az egymás között “staff asztalnak” becézett személyzeti bázison mi állunk majd meg egy percre. Épp csak összenézni, információt cserélni, majd indulunk tovább, hogy az Ön álma valóra váljon.

Hivatás, élmény, tapasztalat – ezt jelenti esküvői szolgáltatónak lenni. Minden évben egyszer azonban minden asztal a miénk. Körbeüljük az évet, és együtt örülünk annak, hogy idén is közünk lehetett többszáz-többezer pár családdá emelkedésének. Közben pedig megünnepeljük és díjazzuk azokat, akik valamivel többet tettek le az asztalra idén, mint a többiek.

Mi jelentősége van egy esküvői szolgáltatói díjnak az Ön számára?

Ön hogyan választja ki a dekorosát, a zenészét, a fotósát, stb? Ajánlással? Interneten keresgéléssel? Mi ismerjük és látjuk egymást munka közben. Tudjuk, hogy kik azok, akikkel jó együtt dolgozni, akikkel biztosan jó eredményt hoz az együttműködés. Nézze meg az elmúlt három év jelölteit és díjazottjait – sokezer munkaóra, rengeteg tudás és egymásra figyelés az, amit láthat a sorok között. A Hungarian Wedding Award Önnek bizonyosság, hogy olyan szolgáltatót választott, akit a szakma is elismer.

Akik még nem kaptak díjat…

Lehetetlen mindenkit minden évben díjazni. Hisszük és valljuk azonban, hogy a pozitív visszacsatolás mindannyiunkat motivál, hogy folyamatosan magas színvonalon teljesítsünk. Ennek egyik eszköze a Hungarian Wedding Award. A legfontosabb elismerést azonban majd Ön adja – az esküvőn átélt örömmel és az azt követő “Köszönöm” szó kimondásával.

3 válasz

  1. [url=http://zmkshop.ru/novosti/idet-polnym-khodom-izgotovlenie-bashen-svyazi-iz-bystrovozvodimykh-metallokonstruktsiy/]возведение матч и бешен связи[/url]

  2. Everything is very open with a very clear clarification of the challenges. It was really informative. Your site is extremely helpful. Thank you for sharing!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük