A Hungarian Wedding Award szabályzata 2023

JELÖLÉS

Minden esküvői szakmában tevékenykedő CÉG/VÁLLALKOZÁS/VÁLLALKOZÓ egy alkalommal regisztrál adataival a rendezvény weboldalán erre kijelölt felületen. (A korábbi években a GDPR szabályainak megfelelően regisztrált szolgáltatóknak nem kell újra regisztrálniuk. Részükre a jelölő felület elérhetőségét e-mail-ben elküldjük.)

Regisztráció után, 24 órán belül, a regisztráció során megadott e-mail címére kapott linkre kattintva tud a felhasználó jelölteket állítani, (minden / vagy bármely kategóriában EGY jelöltet).

Egy cégtől kategóriánként egy jelölés érkezhet be.

A leadott jelölés vissza nem vonható.

A jelölési időszak végén minden kategóriában az 5 legtöbb jelölést kapott szolgáltató válik előzetes jelöltté.

A jelölések nem átruházhatóak.

A jelölésre történő regisztráció 2023. Október 23. 17:00-ig lehetséges.

A jelölési időszak 2023. Október 14. 15:00-tól Október 24. 17:00-ig tart.

Az ezen időszakon kívül beérkezett jelölések érvénytelenek.

A szervezőre és a Hungarian Wedding Award Academy tagjaira leadott jelölések érvénytelenek.

Amennyiben egy adott kategóriában a jelölések száma nem éri el az összes jelölést leadók számának 40 %-át, a teljes jelölési időszak alatt, a kategóriában a díj nem kerül átadásra.

Kérünk minden jelölést leadó szolgáltatót, vállalkozást, hogy minden kategóriában érvényes, értékelhető jelölést tegyen és a jelölőlap minden kategóriáját töltse ki leadás előtt!

 

SZAVAZÁS

Minden kategória TOP3 jelöltje kikerül a www.hungarianweddinggala.com weboldalunkra legkésőbb 2023.10.30-án.

A Hungarian Wedding Award díjazottjait a jelöltek közül a Hungarian Wedding Award Academy és a szakmai közönség együtt választja ki.

A Hungarian Wedding Award Academy tagjai együtt szavazzák meg nyílt, személyes megbeszélésen minden kategória top3 jelöltjét az 5 legtöbb jelölést kapott jelölt közül.

Ezt követően a szavazási szakaszban a SZAKMAI KÖZÖNSÉG, minden regisztrált esküvői cég/vállalkozás/vállalkozó és a Hungarian Wedding Award Academy minden tagja online adja le voksát minden kategória díjazottjára a 3 jelöltből.

A szavazás 2023. Október 30. 15:00-tól 2023. November 06. 17:00-ig tart.

A díjazott személye minden kategóriában kizárólag a gála eseményen derül ki.

Regisztrációval, jelöléssel kapcsolatos kérdéseket, bejelentéseket az alábbi címre várjuk: gala@hungarianweddinggala.com