Dress code  

Minden évben felvetődik a kérdés, hogy mit is jelent a black tie dress code, de talán a Disney tematika miatt ez az idei évben még megtévesztőbb.

A black tie megjelenés hölgyek számára minden esetben hosszú estélyi ruhát, az uraknak szmokingot takar.

A gála évről évre próbál egyre imponzánsabb lenni ezzel is tükrözve azt az igényességet, amit mi, a gálán résztvevő vendégek a megrendelőink felé is sugározni szeretnénk.

Az ünnepek ünnepe, az esküvő mögött álló szolgáltatók saját ünnepe kell, hogy a legelegánsabb legyen, feladatunk a példamutatás, ízlésformálás az esküvők világában.

Közös célunk megmutatni, hogy a megjelenésünknek milyen ereje van, ezzel talán lehetőséget kapunk egy üzenetet is közvetíteni, miszerint minden rendezvénynek, ahogy például egy esküvőnek is megvan a maga etikettje és öltözködésünkre vonatkozó íratlan szabálya, amit illik betartani.

 

A gála évről évre megjelöl egy tematikát, amelyet a dekoráció, enteriőr is követ és ami igényli, hogy a szmokingunk és estélyi ruhánk is a koncepciónak megfelelő stílusú legyen.

 

Tudjuk, hogy a Disney téma mindenkiből előhozza a játékosságot és sokan szívesen belebújnátok Minnie rövid kis szoknyájába vagy jönnétek egy szál mellényben, mint Aladdin, de jusson eszetekbe, hogy akár egy díjat nyerve vagy átadva esetleg színpadra kell lépjetek, illetve csodálatos kép és film anyag fog készülni rólatok aznap, mely nemcsak a gála egységes arculatát képviseli, de nektek is egy nagyszerű lehetőség a megrendelők felé való kommunikációra.

Reméljük, hogy minden hölgy kellő kreativitással tudja kiaknázni a hosszú estélyi ruhák adta széles lehetőségeket és a férfiak is elég élelmesek lesznek ahhoz, hogy feldobják valamivel a szmokingjukat.

 

Persze senkit sem kérünk arra, hogy lépjen ki a komfortzónájából, az egységességet, koncepciót apróságokkal is támogathatjátok: egy kis korona, tiara, varázspálca, extra frizura vagy épp cilinder, kesztyű, okuláré is erősíteni fogja az összetartozás érzését!

Figyeljétek posztjainkat, útmutatásainkat közösségi oldalainkon, illetve igyekszünk segítségetekre lenni megfelelő ruha lelőhelyekkel és kedvezményekkel is!

Várunk Titeket szeretettel a gálán!

Disney inspirációk

Forrás: Pinterest