Oldal kiválasztása

Waldorf Catering

A Waldorf-Catering közel húsz éve vezető szereplője a hazai catering piacnak és az esküvők már a kezdetektől fogva különleges helyet foglaltak el a szívünkben. Talán nem túlzás azt mondani, hogy piacvezetők vagyunk ebben a szegmensben, aminek egyetlen igazi oka van: mi szeretjük az esküvőket. Szeretjük, ha segíthetünk megvalósítani egy álmot, vagy ha szakmai hozzáértésünkkel át tudunk venni egy nagy adagot az esküvőszervezés terheiből.
Egy esküvőn dolgozni különleges felelősség, de ezért is szeretjük olyan nagyon. Mindennek tökéletesnek kell lennie, hiszen ez az ifjú pár életének legfontosabb napja. Kemény munka, sok empátiát és nagyfokú rugalmasságot követel, de a végeredmény mindent megér, ráadásul hasonló beállítottságú szolgáltatókkal, partnerekkel együtt dolgozni egy közös célért óriási élmény is.
Egy jól sikerült esküvői vacsora első és legfontosabb lépése az, hogy megértsük, mit szeretne az ifjú pár, a mi feladatunk, hogy ezt a lehető legmagasabb szakmai színvonalon valósítsuk meg. Ezen felül sok-sok apró ötlettel, tanáccsal segítjük a házasulandókat – segítünk megtalálni az ideális helyszínt, a legmegfelelőbb tálalási formát, a tökéletes étrendet, a kellően stílusos dekorációt. Az étkezés az esküvő egyik központi eseménye, mindenkinek van róla véleménye, mindenki beszél róla és emlékszik rá még évek múltán is – mi azért dolgozunk, hogy ezek az emlékek a legszebbek legyenek.
  • unnamed-12     

  • unnamed-13

  • unnamed-11

  • unnamed-10

  • unnamed-4

  • unnamed-14

» http://www.waldorf-catering.hu