Oldal kiválasztása

2010-ben egy barátunk kért meg minket, hogy játsszunk az esküvőjén. Az volt a gondja, hogy nem talált magának olyan együttest, amelyik egy egész estét meg tud tölteni csupa “jó számmal”. Mi összeszedtük azokat a dalokat, amikre mi szeretünk bulizni, fél évet készültünk rá nagy szeretettel, és az esküvőn egy óriási bulit csaptunk.

Nem is gondoltuk, milyen sokan szeretnének hasonló esküvőt… Ahol nem a vonatozás a csúcspontja az estének, ahol az agyonjátszott petróleumlámpák helyett minőségi rokik szólnak, ahol a legfrissebb dal nem a labamba, és ahol nem kell lassú számokat végigvárni két pörgős diszkósláger között. Mi többet táncoltunk a Black Eyed Peasre, mint az LGT-re, ezért úgy gondoljuk, hogy akik hozzánk hasonlóan a huszas éveik végén, a harmincas éveik elején járnak, szintén ilyen bulikba keveredtek szombatonként.

Azóta eltelt öt nyár, voltunk több mint száz esküvőn és party-n, klubkoncerten és bálon. Folyamatosan bővítjük a repertoárt, továbbra is imádunk együtt zenélni – és közösen örülni az ifjú párnak, majd az est végén koccintani egyet a tánctól leizzadt násznéppel.

Ha van olyan szám, amit nagyon szeretnétek hallani az esküvőtökön, mert például arra jöttetek össze, vagy csodálatosan tudtok rá közösen táncolni, akkor azt szívesen megtanuljuk, mert az esküvő szupersztárjai Ti vagytok, és Ti minél jobban érzitek magatokat, annál jobb lesz a buli is. Ha a férj el szeretne énekelni egy szerelmes számot a nejének, mi állunk elébe! És ha több órán át akartok táncolni és táncoltatni, akkor csak szóljatok nekünk, és mi jövünk.