Oldal kiválasztása

1980-ban születtem Sopronban. A Fertő tó partján, Hegykőn nőttem fel és a mai napig itt élek tündéri feleségemmel és három csodálatos gyermekemmel.

Az esküvők világába 2003 nyarán kerültem, amikor egy kedves barátom felkért, hogy legyek a vőfélye. Hosszas utánajárás és felkészülés után egy augusztusi napon levezettem életem első lakodalmát, aztán a családból, ismerősöktől jöttek a felkérések aminek hamar híre ment a környéken. Az azóta eltelt évek alatt több száz esküvőn lehettem jelen az országban és osztozhattam a párok, családok örömében. A verseimet, szövegeimet magam írom, formálom a saját és a párok igényeire, ahogy a nap forgatókönyve is mindig személyre szabott. Igyekszem a szerzett tapasztalataimmal segíteni a házasulandókat már a szervezés időszakától, a készülődésen át, a lakodalom végéig. Egy sikeres esküvő elengedhetetlen feltétele a vidám, jó hangulat, gördülékeny események sorozata. Ennek elérése érdekében fontosnak tartom az egymásra figyelést, a kommunikációt, az egymás munkájának ismerését és segítését a szolgáltatók körében is, munkám során mindig arra törekszem, hogy ha az ifjú pár vagy a kollégák a velem közösen megélt napra gondolnak, a nyugalom és biztonság jusson először eszükbe.

A vőfélyi hivatás számomra egy ajándék. Egy ajándék a pároktól, akik megtisztelnek a bizalmukkal és rám bízzák azt a napot, amikor összekötik életüket. Éppen ezért törekszem arra, hogy ez a nap felhőtlenül és boldogan teljen mindenkinek, aki jelen van az esküvőn, hogy ezt a bizalmat kellő alázattal viszonozzam.

A lakodalom elejétől a hátuljáig rendben mennek a dolgok, én odafigyelek, hogy mit és mennyit mondok. Eddig mindig meg volt elégedve a násznép és ezután sem lesz ez másképp!

http://eskuvosopron.hu/szolgaltatas/vofely