Oldal kiválasztása

A torta és az esküvő összefonódása egy páratlan utazás a szakmában.

Egyedi az út, ami a megálmodástól a megvalósításig vezet. Egyedi, mint a párok története, egyedi élménynek kell megélniük a torta megjelenését, felvágását és különleges élménynek az elfogyasztását is.

Azért dolgozunk nap, mint nap, hogy olyan tortákat alkossunk a párokkal, ami róluk szól, ezért fontos feladatunknak érezzük, hogy segítsük őket ötleteinkkel, mert ma már számtalan technika létezik a torta dekorálására, és folyamatosan követjük ezeket mi is.

Nem egy stílusban dolgozunk, mint ahogy nincsen két egyforma esküvő sem.

A harmónia és az összhang a lágy, könnyű, tejszínes ízekkel lesz teljes. A természetes összetevők karakteressé varázsolják a tortáinkat és süteményeinket is.

Egy falat, egy emlék, ami megelevenedik a házias sütemények kóstolásakor, amiket otthonról ismerhetnek csak a vendégek, ugyanakkor a modern irányzatú desszertasztal süteményei is szerepelnek a kínálatban, hiszen megjelenésükkel vonzzák a tekintetet, ingerlik a fantáziát, megalapozzák a dekorációt és hangulatot teremtenek.

Az esküvői mozaiknak ugyan csak egy darabja vagyunk, de munkánkat, rugalmas hozzáállásunkkal összehangoltan végezzük a többi szolgáltatóval a szervezés folyamán és a jeles napon is, hogy az a bizonyos mozaik általunk is jól összeálljon.

www.sutimester.hu