Karácsony közeledtével talán mindannyiunk szíve jobban megtelik szeretettel, a rászorulók, nehéz helyzetben élők iránti aggodalommal, együttérzéssel.

Hatványozottan jelentkezik ez az érzés, ha gyerekekről, magukról gondoskodni nem tudó, szeretetéhes, a világra tág szemmel csodálkozó apróságokról van szó.

Összeszorult szívvel gondolunk a karácsonyfa alatt azokra a kisgyermekekre, akiket nem ölelhetnek át védelmező szülői karok, akiknek nem jut elég az otthon melegéből és akiknek mást jelent a szeretet ünnepe, mint a mi gyermekeinknek.

Felelősek vagyunk értük is!

Úgy gondoltuk, ha már összejövünk, nemes célt is szolgálhatunk, együtt többet tehetünk!

Rendezvényünk célul tűzte ki a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon támogatását, ahol jelenleg 107 gyermek él 3 évestől a 24 évesig.

A gyermekotthon Vásárhelyi János intézményvezető és az ott-dolgozók áldozatos munkájával próbálja visszaadni az ottlakó gyermekeknek az otthon melegét, a család érzését, és segít az életben való elindulásukban.

Facebook »»

Weboldal »»

Kérünk Benneteket, amennyiben megtehetitek, a rendezvényre hozzatok magatokkal egy cipősdoboznyi (vagy bármilyen dobozba csomagolt) ajándékot az otthon gyermekeinek Karácsonyra, mely lehet gyermekeitek megunt, de jó állapotban lévő, tiszta játéka, mesekönyve, ruhája, cipője vagy néhány általatok vásárolt holmi, játék, édesség!

Gondoljatok arra, nekik ez mennyit jelent!

A csomagot elláthatjátok jókívánságotokkal, útravalótokkal, karácsonyi személyes üzenetetekkel is!

A rendezvényen jelképesen átadjuk Csörnyei Liza esküvőszervezőnek, a gyűjtőakció mentorának a jó szívvel hozott adományaitokat, utána pedig eljuttatjuk a csomagokat a gyermekekhez!

Segíts, hogy segíthessünk!

Boldog Karácsonyt!