Oldal kiválasztása

A PartYssimo zenekar egy kilencfős, prémium kategóriás esküvő- és rendezvényzenekar, hét hangszeres zenész és két énekes tökéletes harmóniája.

A zenekar repertoárja az igényes party- és szórakoztató zene kívánalmainak megfelelően került kialakításra, legfőképp a céges rendezvények, esküvők, egyetemi/főiskolai bálok és más hasonló zenés események (a kisebb klub-buliktól egészen a nagyszínpados utcabálokig) közönségének élménydús szórakoztatása céljából. Célunk, hogy mindenkori közönségünk táncolástól sajgó lábakkal és berekedt torokkal, és egy remek buli élményével gazdagodva térjen haza koncertjeinkről.

A PartYssimo rendszeresen lép fel sztárvendégekkel, Sztárkoktél névre hallgató sorozatunkban olyan neves vendégek fordultak már meg, mint például Gájer Bálint, Dér Heni vagy Abaházi Csaba. De volt már szerencsénk együtt zenélni Wolf Katival, Zsédával, Caramellel, Takács Nikolas-szal és még sok más hírességgel.

A PartYssimo kapcsolt szolgáltatásként dj-szolgáltatást és vacsorazene formációt is biztosítani tud, így a megrendelő rendezvénye egy összeszokott csapat kezében landolhat, ami ezáltal még gördülékenyebb és még sikeresebb lesz.

www.partyssimo.hu