Oldal kiválasztása

Körmendy-Szomoru Kata

Körmendy-Szomoru Kata vagyok, menyasszony stylist. Szolgáltatásom hiánypótló, újdonságnak számít ma Magyarországon. Abban segítek a menyasszonyoknak, hogy hogyan legyenek tökéletes és stílusos menyasszonyok életük nagy napján. Segítek megtalálni az egyéniséghez és alkathoz illő menyasszonyi ruhát, esküvői cipőt, táskát, ékszereket, fejdíszt. Segítek kiválasztani és összehangolni a kiegészítőket. Egy tökéletes cipő, egy csodás fejdísz tovább emelheti a ruha és viselőjének szépségét, de egy rossz választással ellenkező hatás érhető el.Ott vagyok a menyasszonnyal nemcsak a ruha, smink vagy frizurapróbán, de akár a nagy napon is. Segítek az öltözködésben, készülődésben, figyelek minden apró részletre a kreatív fotózáson.Kicsi lány korom óta különös vonzalom fűz a menyasszonyi ruhákhoz,  ám hivatásszerűen 4 éve kerültem velük szorosabb kapcsolatba. Magyarország két elismert esküvői ruha tervezője mellett dolgoztam, segítettem a menyasszonyokat a ruhaválasztásban, koordináltam a bemutatókat, katalógus és magazinfotózásokat. Pár éve Schiffer Miklós stílusguruval volt alkalmam együtt dolgozni. Ruhaipari mérnökként végeztem, és egy kis kitérőt leszámítva a szakmámban dolgoztam, annak különböző területein. Esküvői magazinok nagy divatfotózásain stylistként működöm közre. Több írásom is megjelent a témában esküvői portálokon, magazinok hasábjain. Az RTL reggeli műsorának visszatérő vendége vagyok az esküvői ruhák és kiegészítők, a stílusos esküvő témakörében. 2014 novemberében megrendeztem az első Menyasszony Workshopot, kiváló esküvői szolgáltatókat és tevékenységeiket bemutatva és hasznos ötletekkel, praktikus tanácsokkal ellátva az érdeklődő menyasszonyokat, akiket a nap folyamán tetőtől talpig menyasszonnyá varázsoltunk.

Szeretek hazai tervezőkkel, kézműves alkotókkal együtt dolgozni, ezzel is népszerűsíteni a magyar iparművészek és  amatőr alkotók munkáit.

Izgalmas és egy életre szóló élmény a menyasszonnyá válás. Ebben a folyamatban vagyok én szakmai segítségére mindenben a menyasszony megjelenését illetően, hogy tökéletesen, stílusosan léphessen oltár elé.

  • unnamed-12
  • unnamed-9
  • unnamed-11
  • unnamed-10
» http://menyasszonystylist.blogger.hu/