Oldal kiválasztása

Kondella Misi

Mikor mások pihennek, mi akkor kezdünk neki a munkának. Mikor mások kirándulni mennek, mi is világot látunk, csak másokét. Mikor belekerülünk egy család fontos, ha nem a legfontosabb eseményébe, mi is kicsit családtagokká válunk. Ezeken az élményeken nem lehet átlépni, megéljük mi is, a fényképezőgép mögül: együtt izgulunk a gyűrűhordozó gyerkőcért bevonulásnál, együtt mondjuk a fogadalmakat, minket is beborít a rizs kivonulásnál és este együtt dúdoljuk, hogy “bikózájmhepiiii”.Számomra az esküvőfotózás mindig erről a kettősségről szól. Benne lenni, részesének lenni, mégis kívülről látni, láttatni. Közel menni, észrevenni, de nem észrevehetőnek lenni. Felkészülni, mégis meglepődni. Családtaggá válni, mégis cinkostársnak lenni.

Miért fontosak az esküvők? Mert szimbólumnak, cezúrának számítanak az életünkben. Számunkra, emberek számára, pedig igenis szükségesek ezek a lezárások, elindulások, szimbolikus események, fontos döntések, mert ezek határozzák meg, kik is vagyunk az életben. Egy esküvő képei pedig pont azok az időkapszulák, amelyek ezeket az élményeket, pillanatokat, történeteket zárják magukba.

Az esküvőfotózás számomra tehát mindig több, mint pillanatok megörökítése, több, mint önkifejezés, több, mint elhivatottság kérdése. Adrenalin, szenvedély, művészet, varázslat és valóság keveredése. A fényképezőgép mögül.

  • unnamed-6
  • unnamed-8
  • unnamed-7
  • unnamed-10
  • unnamed-9
» http://www.kondellamisi.hu