Oldal kiválasztása

A Koktél 4U partyzenekar a zenészek és a zenei repertoár sokszínűségét és minőségét tükrözi. A színvonalas élő zene varázsa, a koncerthangulat egy rendezvény vagy egy esküvő esetében is elengedhetetlen.

A közönségünk és a párok visszajelzése alapján sikerült elérnünk- és minden szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy mára a Koktél 4U Zenekar hazánk egyik legnépszerűbb esküvői- és partyzenekarává lépett elő.

Külön öröm számunkra, hogy elnyertük az esküvői szakma elismerését is, ugyanis 2013-ban és idén is jelöltek minket a Hungarian Wedding Award-on, a legjobb esküvői zenekar kategóriájában, amit ezúton is nagyon köszönünk.

Ettől függetlenül nem tartjuk magunkat tipikus esküvői zenekarnak, hiszen ugyanolyan fergeteges hangulatot varázsolunk egy utcabálon, céges rendezvényen, sportcsarnokban vagy akár egy szülinapi rendezvényen, mint az esküvőkön. Nekünk csak az számít, hogy a megrendelőink és a közönségünk igényeit maximálisan kielégítsük.

Akik ismernek minket tudják, hogy a szolgáltatói asztalnál is kiteszünk magunkért, a sok nevetéstől és nevettetéstől nehéz még a levest is elfogyasztani.. J Azonban amint a színpadra megyünk, maximális alázattal állunk a zenéléshez és minden buliból megpróbáljuk kihozni a maximumot.

Reméljük hamarosan ismét találkozunk!

Üdvözlettel,

Koktél 4U zenekar