[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

A 7. éve  működő Hungarian Wedding Gala & Award eseményünk minden évben egy jó ügy mellé áll. Hisszük, hogy akkora erőt képviselünk együtt és annyi jószándék gyűlik össze ezen az estén és marad velünk a hétköznapokban, amennyi elég ahhoz, hogy évente legalább egy kisgyermek, egy család boldogabb legyen.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Kép” src=”http://www.hungarianweddinggala.com/wp-content/uploads/2018/11/kislany.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Az együttműködés rendezvényén működjünk abban is együtt, hogy boldogság költözzön egy talán mindannyiunknál erősebb és többet megélt kislány szívébe a születésnapján.

Idén a 13 éves Csenge álomvarázslóivá válhatunk, akinél két éve súlyos daganatos betegséget állapítottak meg, felnőtteket is próbára tevő fájdalmas műtétek, kezelések sora következett, többször vért is kapott, de élni akarása és ereje, bátorsága által leküzdve a kezelések és a betegség okozta nehézségeket, fájdalmakat 1 éve gyógyultan élheti a tinédzserek hétköznapi életét visszatérve iskolájába, szeretett osztálytársai körébe. A teljes gyógyulásig még 4 év van hátra, mely a remény jegyében telik a család számára.

Csenge imádja a musicallyt, a családi nyaralásokat, a rántott húst és a bolognai spagettit, de leginkább a szép ruhákat, a jó zenét, a barátait és a meglepetéseket. Leghőbb vágya egy csodás születésnapi buli barátai és szerettei körében.

Amiben ez a szakma a legjobb, az a szívhezszóló, személyreszabott családi események szervezése. Nálunk jobban senki nem tudja Csengének azt az örömet megadni, hogy örökre emlékezetes 13. születésnapja lehessen idén december 20.-án.

Csenge számára a készülő party teljes meglepetés, ezért többet itt nem árulhatunk el róla, de a gálán édesanyja mesél majd róla Nektek, hogy még szívesebben legyetek részesei egy álom valóra válásának!

A partyval kapcsolatos felajánlásokat megtehetitek a gála helyszínén erre kijelölt helyen és a gálát követő egy hétben e-mail címünkön.

Gondoltunk azokra is, akik kimaradnak a party összeállításából tevékenységükből vagy egyéb okokból adódóan. Nekik Csenge – abban a hiszemben, hogy családjának ír – összeállított egy „álomlistát” az általa megálmodott születésnapi ajándékokról, amelyek őt boldogabbá tennék. Javasoljuk, hogy fogjatok össze, ebben is működjetek együtt és legyen ez a születésnap Csenge eddigi életének legboldogabb születésnapja és majdani felnőttkorának egyik legszebb emléke arról, hogy igenis létezik jóság a világban és vannak még jó emberek.

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Köszönjük a Ments Életet Alapítványnak a segítséget és a több éve tartó töretlen együttműködést, a hosszú évek óta tartó áldozatos munkájukat!

Támogassátok év közben is munkájukat és keressétek weboldalukon a megvalósítandó álmokat (www.mentseletet.hu)! Legyetek Ti is álomvarázslók!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]