[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Jótékonysági Felhívás – Hozz magaddal egy könyvet!

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Kép” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” src=”http://www.hungarianweddinggala.com/wp-content/uploads/2017/10/book.jpg”]

[/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

A Hungarian Wedding Gala csatlakozik a Magyar Könyvtár mozgalomhoz, amely magánszemélyek segítségével gyűjti össze a legfontosabb magyar alapműveket, és ezt “kapszulakönyvtárként” juttatja el olyan régiókba, ahol nem fellelhetőek vagy beszerezhetőek.
Nyelv és identitás
Kárpátalja, Erdély, Felvidék, Vajdaság, Őrség,… hosszú a lista, ahol a magyarság identitását lassan csupán a nyelv őrzi. A magyar írók és költők szavai olyan közösségmegőrző hatalommal bírnak, amely generációk sorsát határozzák meg.
Hozd el a legporosabb könyved!
A könyvespolcodon biztosan akad olyan magyar szépirodalmi könyv, amit évek óta még csak le sem poroltál. Most itt az alkalom, hogy kézbe vedd, és egy jó célt szolgálj vele. Hozd el a Gálára, és adományozd oda az első kapszulakönyvtárhoz, amelyet Csángóföldre viszünk el 2018 januárjában.
Milyen könyvet várunk?
A kapszulakönyvtár aktuális könyvlistáját megtalálod a magyarkonyvtar.hu oldalon. Kérjük, hogy az ott található adományozási űrlapon jelezd, hogy a lista melyik elemét hozod magaddal, ezzel segítve a megfelelő katalogizálást.
Köszönjük, hogy mellénk állsz!
A Magyar Könyvtár mentes a politikai irányzatoktól, igazi olvasztótégelye a jószándékú embereknek, éljenek bármilyen ideológiával is. Köszönjük, ha egy könyvvel Te is közénk állsz.
Adsz – és máris kapsz…
Egy titkot árulunk el: amikor leemeled az adományozni kívánt könyvet a polcodról, akaratlanul is kinyitod majd. Olvass bele! Engedd át magad az olvasás élményének! Ezt az élményt máris ajándékba kapod – és ezt adod Te is tovább.
Magyar Könyvtár Közösség – magyarkonyvtar.hu

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Szeretettel várjuk a könyvedet a Hungarian Wedding Gálán 2017. november 17-én a nagy közös “esküvői szolgáltatók könyvespolcára”.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]