díjakA Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” 2014-es jelöltjei a szakma jelölései alapján. A szavazás titkos, kategóriánként egy jelöltre lehet leadni a voksot. A szavazás eredményét 2014. november 28-án ünnepélyes keretek között a Hungarian Wedding Gala során ismertetjük.

Ha már regisztrált a jelölések során,
akkor nincs semmi teendője, csak annyi, hogy válassza ki azt a jelöltet, akire szavazni szeretne, kattintson a szavazok gombra, és adja le a voksát.

Ha még nem regisztrált,
akkor először regisztrálnia kell, hogy érvényes szavazatot tudjon leadni. Amennyiben úgy szavaz, hogy előtte nem regisztrál, szavazata nem lesz érvényes.

» Jelentkezés a Gálára…

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” helyszín kategória

columbus gundel hely-pronay
Columbus hajó
Budapest szívében, a Vigadónál horgonyoz hajónk. Egyedülálló panorámánk, rugalmasan alakítható 200nm-es rendezvénytermünk, hangulatos teraszunk, kifogástalan konyhánk és személyzetünk az indok arra, hogy évente több, mint 50 pár választja a Columbus Hajót közös életük első óráinak helyszínéül.
Gundel Étterem
A városligeti Gundel Palota csodálatos Erzsébet Királyné bálterme, századfordulós hangulatú bankett termei és 2014-ben felújított romantikus kertje a város legelegánsabb esküvői helyszínei közé tartoznak. A Gundel hangulata az ünnepi eseményt felejthetetlen élménnyé varázsolja.
Prónay Kastély
Számos – és minden nyáron egyre több – esküvővel és rendezvénnyel a hátunk mögött vendégeink elismerő visszajelzése mellett öröm és büszkeség ez a jelölés az esküvői szakmai nagyra becsült képviselőitől és a közös munka során barátainkká vált partnereinktől, mert azt jelzi, hogy jó úton indultunk el, és sikerül magas színvonalon, kivételes szépségű helyszínen, szívvel-lélekkel otthont adni a párok életének e legfontosabb eseményéhez.
» http://www.columbuspub.hu/ » http://www.gundel.hu/ » http://www.pronaykastely.hu/

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” vendéglátó kategória

budapestps vendeglato-gundel waldorf
Budapest Party Service
Több mint 10 év rendezvény és vendéglátás tapasztalattal a hátunk mögött arra törekszünk, hogy minden pár számára tökéletes legyen a Nagy Nap. Mi pontosan tudjuk, mit jelent a közös étkezés, a közös program a családi és baráti kapcsolattartásban. Olyan pontosnak és megbízhatónak, ügyesnek és készségesnek, ételeinknek pedig kifogástalanul finomnak kell lenniük, hogy ezeket a kiváló tulajdonságokat az esküvő után a boldog párral azonosítsák. Erre törekszünk minden egyes esküvő lebonyolításakor, legyen az saját esküvőhelyszíneinken – Paulay Rendezvényterem, ÖbölHáz Rendezvényközpont – vagy bárhol a világon!
Gundel Catering
A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált az elmúlt 120 év során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is örök élményekkel gazdagodjanak Vendégeink.
Waldorf Catering
Közel 20 éve indult a Waldorf-Catering, ez idő alatt az esküvői vendéglátás specialistájává nőttük ki magunkat. Ez természetesen nem véletlen, hiszen mi nagyon szeretjük az esküvőket! Örömet okoz számunkra, ha egy pár legfontosabb napját szakértelmünkkel, szolgáltatásunk minőségével tökéletessé tudjuk tenni.
» http://budapestpartyservice.hu/ » http://www.gundelcatering.hu/ » http://www.waldorf-catering.hu/

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” esküvőszervező kategória

esksz-csoban helmeczidori tobelnori
Csobán Éva
Az esküvőszervezés számomra az a munka, amit mindig örömmel, vidáman és pozitívan tudok végezni.
Új energiákat ad az, hogy hétről hétre számtalan pár boldog pillanatainak lehetek tanúja.
A munkámat csakis csapatban, szervezetten, egységet alkotva lehet tökéletesre fejleszteni.
Helmeczi Dóra
Helmeczi Dóra, a Budapest Wedding esküvőszervezője. 2010 óta szervez esküvőket, főleg külföldi pároknak.
Eddigi legnagyobb munkája a 200 fős perzsa esküvő, amelyet csapatával a Nemzeti Galéria teraszán és az Oroszlános Udvarba szervezett.
Jövőre 20 lefoglalt esküvője van, ebből kettő a Savoya teraszon és egy a Néprajzi Múzeumban.
Tóbel Nóra
Az elmúlt 5 évben a világ számos pontjáról, összesen több mint 30 országból érkező párok esküvőit szerveztem meg, az egészen picitől a többnapos és több száz fősig. Minden év, és minden szezon újabb és újabb kihívást jelent, mely során különleges párokat, érdekes élettörténeteket, eltérő kultúrákat, és szokásokat ismerek meg. Idén is fantasztikus kollégákkal dolgoztam együtt, akikkel az összehangolt csapatmunka eredményeként emlékezetes esküvőket tudhatunk magunk mögött. Nagyon nagy öröm számomra, és egyben elismerés is a kollégák részéről, hogy a tavalyi év után idén is a jelöltek között vagyok.
» www.eskuvoahogymegalmodtad.hu/ » http://www.budapestwedding.com/ » http://cinderellasday.com/

 


Szavazás Regisztráció

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” ceremóniamester kategória

cer-bokodi herendi farkasstefan
Bokodi Gábor Herendi Gábor
Lev Tolsztoj szerint az embernek ahhoz, hogy igazán boldog legyen, csupán két dolgot kell tennie: először is hinnie kell, hogy az életének van értelme, másodszor pedig meg kell találnia, hogy mi az! Szerencsésnek mondhatom magam, mert én megtaláltam: boldog emberek örömünnepét még szebbé varázsolni. Mint ceremóniamester az én hivatásom.
Farkas Stefán
Számomra négy dolog fontos a szakmámban: a kommunikáció, az együttműködés, az élmény és persze az öröm, amit mai napig átérzek minden egyes esküvőn, aminek részesévé válhatok. Örülök, hogy a hivatásom ilyen sok embernek szebbé teszi az élete egy pillanatát. Ebből merítek én is energiát.
» http://bokodigabor.com/ » http://www.herendigabor.hu/ » http://www.farkasstefan.hu/

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” vőfély kategória

balazs bohacs szigethibalazsvofely
Balázs Sándor
A pároknak megbízható tanácsadóként, nász népnek koordinátorként segítek és nem a lakodalom főszereplője vagyok, a felmerülő problémákat megoldom a hangulatot megalapozom.
Bohács Róbert
Szeretek részt venni hagyományos esküvőkön, mint vőfély, de a 21.századi lazább bulisabb esküvőket is támogatom akár népies, vagy elegáns megjelenésben. Nem csak kötött szövegeket használok, improvizáció, és saját versek is vannak velem egy esküvőn.
Szigethi Balázs
Egy sikeres esküvő elengedhetetlen feltétele a vidám, jó hangulat, gördülékeny események sorozata. Ennek elérése érdekében fontosnak tartom az egymásra figyelést, a kommunikációt, egymás munkájának ismerését és segítését a szolgáltatók körében is, hisz a lényeg a végeredmény. Egy közös ünnep és egy elégedett, boldog pár.
» http://www.vofelysandor.hu/ » http://www.bohacsrobert.hu/ » www

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” zenekar kategória

zenekar_partyssimo pestyparty standup
Partyssimo
A PartYssimo zenekar egy kilencfős, prémium kategóriás esküvő- és rendezvényzenekar, hét hangszeres zenész és két énekes tökéletes harmóniája. A zenekar legfőbb erénye a lendülete és dinamizmusa, az, ahogy teljes erőbedobással együtt bulizik a közönséggel.
Pesty Party Showband
Változatos, trendi repertoár, dinamikus, show jellegű előadásmód, látványos koreográfiák, mindig vidám zenészek és mosolygós, csinos énekeslányok, fergeteges hangulat… Szórakoztatás felsőfokon, kompromisszumok nélkül! Ez a Pesty Party Showband! Aki nem hiszi, járjon utána!
Stand Up
» http://www.partyssimo.hu/ » http://www.pestyparty.hu/ » http://www.standupegyuttes.hu/

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” DJ kategória

dawe retroparty dj-jasonrice
DJ Dawe
A lemezlovas pályafutásom 2000 környékén, a technika iránti érdeklődéssel kezdődött. Nagyon hamar rákaptam a szórakoztatás ízére és arra, hogy milyen felemelő érzés, mikor az emberek arra táncolnak, érzik jól magukat, amiket én válogatok össze. Az esküvők világában 6-7 éve veszek részt és lelkesedésem töretlen.
Glöckl Ferenc – Retro Party
A Retroparty.hu esküvői dj csapat alapítója és tulajdonosa vagyok. 15 éve kezdtem el zenével foglalkozni, és a közönséget szórakoztatni, kb. 8 éve a diszkókat kezdték felváltani az esküvők az életünkben. Azóta is ezt a vonalat erősítjük, és évről évre közös erővel szórakoztatjuk az esküvők közönségét. Az elmúlt évek alatt megfordulhattunk számos felső kategóriás étteremben, szállodában, hajón és rendezvényhelyszínen. Illetve volt lehetőségem több alkalommal Svájcban és Németországban zenélni a kint élő magyaroknak. Szerepeltünk több TV műsorban, és rengeteg esküvői szolgáltatóval ápolunk jó kapcsolatot.
Jason Rise – Esküvő DJK
Számunkra elsődleges szempont a teljes összhang ezért törekszünk arra, hogy ne csak a zenék, hanem a fények is harmonizáljanak a párokkal valamint a dekorációval. Több,  mint 250 esküvőn volt alkalmunk szórakoztatni a násznépet, mindenki megelégedésére. Sikerünk titka, a csapatunk tagjai közti több éves barátság, valamint, hogy technikai eszközeinket folyamatosan fejlesztjük. De a kulcs emellett természetesen a zenei paletta sokszínűségében rejlik. Minden esetben tudunk az alkalomhoz illő és a kéréseknek megfelelő zenei stílussal szolgálni. Köszönjük a megtisztelő bizalmat a kollégáknak és barátoknak!
» http://dawe.hu/ » http://www.retroparty.hu/ » http://www.eskuvodjk.hu/

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” fotográfus kategória

g2foto foto-horvathtamas kondella
G2 foto
Az évek során teljesen letisztult a stílus, ahogy esküvőinken dolgozunk. Tökéletes alternatívát nyújtunk az érzelmes riport képek rajongóinak. Kreatív fotóinkkal kiegészítve, munkáinkban ötvözzük a fotózsurnaliszta és a művészi esküvői fotós megközelítést.
Horváth Tamás
Az esküvők számomra azért lettek fontosak, mert szeretek emberekkel dolgozni, és más-más oldalukról bemutatni őket a fényképeken. Ebben a szakmában a bizalom a legfontosabb, bizalom nélkül ez a szakma nem működik. Óriási a felelősségünk a párok és a kollégák felé, mind a minőség, a hitelesség, és viselkedés terén. A legfontosabb az elégedett ügyfél, aki azt kapja, amit elképzelt.
Kondella Misi
“Szombat. Reggel egy kávé. Indulás, érkezés. Bemutatkozás, kezicsókolom, készülődés, first look. Kávé. Szertartás, gratulációk, nagy mosolyok, örömkönnyek. Kávé. Vacsora. Kávé, buli, töltöttkáposzta. És a képek. Mindig csak a képek. :-)”
» http://www.g2foto.hu » http://www.ht-photo.com/wedding » http://www.kondellamisi.hu/

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” filmes, cinematográfus kategória

dnagykriszta dominostudio dunaimisi
D. Nagy Kriszta
Mi a La Mémoire valójában? Az elmúlt 10 évben a világ 47 országából származó párral forgatott, több mint 300 esküvői film, az 1 000 órát meghaladó mennyiségű, leforgatott nyersanyag és a több mint 50 000 óra utómunka összessége? Aligha… Képzett és rutinos szakemberek, a legmodernebb technikai háttér, művészi érzékenység és női látásmód. Ez a La Mémoire.
Domino Studio
Jó érzés hétről hétre boldog párok között lenni, és kreatív munkánkkal hozzájárulni ahhoz, hogy ezt a napot újra átélhessék családtagjaikkal, barátaikkal együtt. Jánossal nem csak a munkában, de a magánéletben is egy párt alkotunk, így egy teljesen összeszokott párost alkotunk.
Dunai Misi
ÁlomKlip néven készítek esküvői klipeket immár lassan 10 éve. Szívvel, lélekkel. Csodás feladatként tekintek hivatásomra, és büszkeséggel tölt el, hogy párjaim bepillantást engednek életük kiemelten fontos perceibe, és a valódi összetartozás érzéseit örökíthetem meg.
» http://lamemoire.hu/ » http://dominostudio.hu/ » http://www.alomklip.hu/

 


Szavazás Regisztráció

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” dekoros kategória

dekor-bihari fleurdekor dekor-viola
Bihari Erika
Bihari Erika vagyok esküvői stílustervező, dekoratőr 2011-óta Budapest Wedding csapatához tartozom és évről évre egyre több minden igényt kielégítő esküvői stílust tervezek külföldi párok számára.
Fleur & Ballon Dekor
Tárgyalunk, egyeztetünk, ötletelünk, dekorációt készítünk, összhangot teremtünk, alkotunk, együtt örülünk, mert komplett egészben gondolkodunk. Ezt az egészet pedig az apró részletekből építjük fel már több évtizede. Évről-évre megújulva, friss ötletekkel felvértezve.
Viola Violetta
Virágkompozíciók, különleges csokrok, alkalmi díszek esküvokre és rendezvényekre készített virágköltemények sokasága hirdeti munkáját Viola Violettának, aki több mint egy évtizede nyitotta meg virágboltját a Veres Pálné utcában. A Veres Pálné utcában 1998 óta virágüzletet vezető fiatal üzletasszony nevét nagymamájának köszönheti, ő választotta a Violettát unokájának. A név úgy tűnik kötelez, virágos sorsot adott számára. Persze gyerekként nem volt könnyű elfogadni, hogy ilyen kacifántos a nevem- mondja Viola Violetta, végül 10 évvel ezelőtt mégis úgy döntött, boltja is viselje nevét A Viola Violetta nem egy egyszerű virágbolt, a jó szervezőmunka, a szavahihetőség és a minőség cégének egyik garanciája. Az újabb megrendelések, újabb húzóerőt adnak, az egyik siker, hozza a másikat- mondja. Az idők folyamán kiváló csapatot épített, a szakképzett munkatársak szebbnél szebb csokrokat, díszeket készítenek, ő a munka hátteréről és a megrendelésekről gondoskodik. Ettől működik jól az üzlet, ettől adják egymásnak az emberek a kilincset.
» http://www.budapestwedding.com/ » http://www.fleur.hu/ » http://www.violavioletta.hu/

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” cukrász kategória

cuk-desszertneked cuk-lengyel cuk-azentortam
Desszert Neked
…egy desszertműhely, ahol bárki beleshet a kulisszák mögé, ahol a vendégek francia stílusú és újragondolt magyar desszerteket fogyaszthatnak, ahol kis létszámú csoportokban színvonalas desszert-kurzusokon tanulhat az érdeklődő közönség, ahol a macaron szenvedély, ahol egyedi és sajátos hangvételű design-torták születnek…. ahol az esztétikum, a tökéletes harmónia, a magas minőség, a különleges ízélmény alapkövetelmény.
Lengyel József – Torta és Karamell
Lengyel József vagyok a Torta és Karamell blog írója és a mindennapjaimat a torták világában élem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert azzal foglalkozhatok amit szeretek. 18 éves korom óta készítek esküvői tortákat az engem megkereső párok számára. Fontos számomra, hogy a torták jó minőségű alapanyagokból készüljenek, kellő odafigyeléssel a megrendelő igényeinek megfelelően és ennek köszönhetően a törődés érezhetővé váljon a pár illetve a vendégek számára is.
Stégner-Kunos Niki – Az én tortám
Stégner – Kunos Niki vagyok, egy csodálatos kislány édesanyja, a Férjem szerelmes felsége és az “Én tortám” manufaktúra megálmodója. Ha megkérdezi bárki, mi tesz minden nap boldoggá, őszintén mondhatom, hogy a családom és a cukrászkodás. Az esküvői torták, nekem igazi szerelem munka.
» http://www.desszertneked.hu » http://www.tortaeskaramell.blogspot.com » http://www.azentortam.hu/

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” öltözék tervező kategória

oltozek-halasz oltozek-nagyagota oltozek-belavari
Halász Éva
Halász Éva 2012 nyarán megnyitotta saját belvárosi szalonját, ahol HALASZEVA márkanév alatt tervezi és készíti ruháit. Kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át, szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével, apró, finom ötletekkel válnak ruhái egyedivé, viselője számára különlegessé. Kézműves hagyományokat ötvözi a modern technológiák adta lehetőségekkel, semmi sem szabhat határt a fantáziájának.
Nagy Ágota
11 éve foglalkozom esküvői ruhák tervezésével. 2012-ben hoztam létre a saját nevemmel jegyzett NAGY ÁGOTA COLLECTION esküvői és alkalmi ruha márkát. Szeretem a kihívásokat,az új dolgok létrehozását,kialakítását,ez inspirál folyamatosan. Az exkluzív minőség készítése a fő szempont az egyedi ruhák tervezésénél és kivitelezésénél. Az elismerő szavak és az elégedett menyasszonyom jelentik ennek a szakmának a szépségét számomra. A 2014-re visszatekintve abban a szerencsében lehetett részem,hogy a szezonban számos,kivétel nélkül nagyon kedves és szimpatikus menyasszonyt ismerhettem meg és készíthettem el az esküvői ruhájukat.
Bélavári Zita
Bélavári Zita vagyok, 2003-ban Öltözéktervező Iparművészként végeztem a MIE-n. 2009-ben, Mohácson nyitottam meg esküvő ruha szalonomat. Bélavári Zita Couture márkanév alatt, fő profilom az esküvői ruhák tervezése-kivitelezése. Hiszem, hogy a különböző igények, elképzelések, és az egyedi tervezői ötletek végül tökéletes egységet alkotnak.
» http://www.halaszeva.hu/ » http://www.nagyagota.hu/ » http://belavarizita.hu/

 


Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” különleges esküvői szolgáltatás, újdonság kategória

kulonleges-kormendy kulonleges-simai kulon-realtime
Körmendy-Szomoru Kata, Menyasszony stylist
Körmendy-Szomoru Kata vagyok, menyasszony stylist. Szolgáltatásom hiánypótló, újdonságnak számít ma Magyarországon. Küldetésem, hogy minden menyasszony a számára legtökéletesebb ruhában, stílusosan léphessen oltár elé. Segítek harmonikus összhangot teremteni a smink, a frizura, a kiegészítők és viselőjük között.
Simai Marianna, szertartásvezető
Szerencsés vagyok, mert azt csinálom, amit szeretek, így én nem is „dolgozok”. Alkotok, adok és visszakapok. A legszebb fél órában vagyok a párokkal, amikor kimondják egymásnak az igent. Egyszeri és megismételhetetlen ez a pillanat. Az, hogy ezt a feladatot rám bízzák, részükről óriási bizalom kell, ezt igyekszem úgy meghálálni, hogy egy szép emléket adhassak nekik.
Realtime Show, Digilab.hu
Célunk, nem csupán megörökíteni a nap fontosabb pillanatait, szeretnénk maradandót alkotni. A legkeményebben dolgozunk, hogy azt a minőséget nyújtsuk, mely ránk jellemző. A ti bizalmatokkal és a mi szenvedélyünkkel közösen varázslatot teremthetünk.
» http://www.menyasszonystylist.hu/ » http://www.szertartasvezetok.hu/ » http://www.digilab.hu/

 


Szavazás Regisztráció