Oldal kiválasztása

HWA 2017

A Hungarian Wedding Gala idén már az hatodik alkalommal ad keretet annak a rangos díjkiosztó eseménynek, mely más szakmák hasonló tapasztalatait és kezdeményezéseit alapul véve indult útjára kifejezetten hagyományteremtő és imázsépítő szándékkal.

A Hungarian Wedding Award 2017 a magyar esküvő szakma által odaítélt díj 17 kategóriában.

A díjjal járó cím szakmai elismerés és szimbólum, mely egy éven át viselhető és a díjazott marketing tevékenységében hatékonyan felhasználható.

A Hungarian Wedding Award célja, hogy a szakma résztvevői, a kollégák jelöljék maguk közül minden kategóriában a saját véleményük szerint a díj elnyerésére legjobb és legalkalmasabb személyt, céget, formációt.

Mi mindannyian mások, sokszínűek vagyunk, más-más oldalról ítéljük meg az eseményeket, személyeket, ettől lesz a díjazás mégis kiegyensúlyozott, ettől lesz a végeredmény – ahogy egy esküvő is – tökéletes, ettől lesz a díj valóban a szakma díja.

A jelölésről

A jelölés és szavazás alapja teljesen szubjektív, épülhet szakmai hozzáértésre, technikai felkészültségre, tapasztalatra, de döntő mértékben szerepet játszhat benne a szimpátia, az emberi oldal is, vagyis hogyan lehet az adott emberrel / csapattal együttműködni, milyen csapatjátékos, mennyire ismert, mennyire empatikus és rugalmas, alkalmazkodó. Mindenkinek egyéni lehetősége, hogy ezeket milyen súlyban veszi számba a döntésénél.

» Jelölési határidő: 2017. Október 20-27.

» Ha az előző években már regisztrált a jelöléshez, akkor idén már nem kell. Ebben az esetben hamarosan emailt kap, hogy hogyan tud jelölni.

» Ha még nem regisztrált korábban, akkor itt teheti meg, és hamarosan emailt kap, hogy hogyan tud jelölni.

A szavazásról

A szavazatot a kategóriákban a 3 legtöbb jelölést kapott jelöltre lehet leadni a szavazási időszakban. Mindenki egy alkalommal szavazhat, a szavazás titkos. A szavazatok és a teljes szavazás hitelességét független szakember szavatolja.

» Szavazási időszak: 2017.11.06-2017.11.10

A szavazás eredményét a Hungarian Wedding Gala során hirdetjük ki ünnepélyes keretek között, 2017. november 17-én.

A kategóriákról

A kategóriák meghatározása igyekszik tükrözni az aktuális esküvői piac erőviszonyait. Természetesen nincs tökéletes kategorizálás, és biztosan vannak/lesznek olyan szolgáltatók, akik nem sorolhatóak be egyik kategóriába sem. Igyekszünk minden évben fejleszteni és az igényekhez és a jelölésekhez igazítani a kategóriákat. Így szétbontunk és/vagy összevonunk – a fejlődés nem áll meg.

További információk, oldalak:

Regisztrációval, jelöléssel kapcsolatos kérdéseket, bejelentéseket az alábbi címre várjuk: gala@hungarianweddinggala.com