Oldal kiválasztása

Helmeczi Dóra

Óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy mára a szakma is elismeri a munkámat és a Hungarian Wedding Award Top 3 jelöltjei között tudhatom magam. Örömmel tölt el, hogy egy 7 évvel ezelőtt általam elindított kezdeményezés megannyi szakmabélit állított mára mellém, akik ugyanazt az elvet és hitvallást követik.Csapatom és a támogatóim segítségével mára sikerült itthon bebizonyítanom, hogy Barcelona, Velence, Isztambul, Prága, Dubrovnik és Dubai mellett Budapest is méltó helyet foglal el a legkeresettebb esküvői desztinációk térképén.A Londonban eltöltött éveim alatt megtanultam, hogy előre jutni csak tisztelettel, a szakma által érzett és elkötelezett alázattal, teljes odaadással, erőbedobással illetve maximális hittel lehet.

Ezekben az években, a Magyar Turizmus Zrt londoni külképviselet színeiben számos turisztikai kiállításon vehettem részt kiállítóként, ahol sok újat tanultam, rengeteg kapcsolatra tettem szert. Ennek az előéletnek köszönhetően indíthattam útjára 2008-ban a Budapest Weddinget, amelyet mára a Destination Wedding Congress egyedüli magyar “A” listás esküvőszerevezőként tart számon. 2015 tavaszán, Mauritiuson megrendezésre kerülő két napos szakmai kongresszusra vagyok hivatalos, ahol olyan neves esküvőszervezők lesznek jelen mint például a Brit Sarah Haywood vagy az amerikai Diann Valentine.

Jelenleg egy budapesti és egy londoni képviseletünk van, de legkésőbb év végén szeretnénk egy new york-i képviseletet magunkénak tudni és további támogatókat szerezni.Rövidtávú céljaim között szerepel egy 3 napos szakmai study túra szerevezése, még több online megjelenés mind a külföldi, mind a magyar sajtóban, illetve egy masszívabb, Indiában indított kampány, mivel igen intenzív érdeklődést mutatnak hazánk iránt.

Hosszútávon, szeretnék együttműködni a szakma azon szereplőivel, akik a desztinációs esküvők szervezésében tevékenykednek, hogy lobbitevékenységünkkel állami támogatást szerzünk a még több és még nagyobb volumenű külföldi esküvők érdekében.

Jövő évben már 20 leszerződött esküvőt tudhatunk csapatommal magunkénak, melynek száma szerencsére hétről hétre növekszik. Szintén egyedüliként mondhatjuk el magunkról, hogy jövőre egy brit énekesnő, producer is a mi segítségünkkel szeretné esküvőjét megszervezni Budapesten.

Örülök, hogy idén bekerültem a Top 3 közé, ami nemcsak a jövőben ad hatalmas lendületet, hanem a külföldön folytatott kommunikációnkban tudjuk majd hasznosítani.

  • Esküvőszervező Helmeczi Dóra 5
  • Esküvőszervező Helmeczi Dóra 4
  • Esküvőszervező Helmeczi Dóra 3
  • Esküvőszervező Helmeczi Dóra 2
  • Esküvőszervező Helmeczi Dóra 1
» www.budapestwedding.com