Oldal kiválasztása

GYIK

  • A Hungarian Wedding Award első évében 11+1 kategóriában hirdettünk győztest, majd tavaly 14+2 kategóriában került kiosztásra a díj, különösen az egybevont kategóriák különválasztása és a különdíjak okán.
  • Az esküvő szakma, mint tudjuk, elég kiterjedt és számos kisebb-nagyobb szolgáltatási területből tevődik össze, melyek természetesen mind fontos részei egy esküvőnek, de nem mondható el mindegyikről, hogy minden egyes esküvő részét képezik.
  • A kategóriákra nézve elmondható, hogy a szakma számos jeles képviselője nem kapott különálló kategóriát (pl. szertartásvezetők, sminkesek, fodrászok, meghívósok, ruhakölcsönzők, textilesek, cipősök, kiegészítőket készítők, köszönetajándékosok, esküvői járművek stb.), annak ellenére, hogy ők is komoly, szakmai munkát végeznek és részesei a tökéletes esküvő létrejöttének.
  • Azért, hogy ezek a szakmák se szoruljanak háttérbe és ők is jogosan szerepelhessenek a jelöltek, díjazottak listáján, került megalapításra két átfogó kategória (Az év kreatív esküvői vállalkozása és Az év különleges esküvői szolgáltatása, újdonsága).
  • A teljes szakmai spektrumot lefedő és valódi érdeklődésre számot tartó kategóriák kialakítása érdekében, az idei évben a szabályokat módosítottuk. Két újdonság szerepel idén a Hungarian Wedding Award 2014 szabályzatában.
  • Amennyiben egy adott kategóriában a jelölések száma nem éri el az összes jelölést leadók számának 40 %-át a teljes jelölési időszak alatt, a kategóriában a díj nem kerül átadásra.
  • A jelölési időszak első napjától láthatóvá tesszük az aktuális TOP6 listát, melyet minden nap frissítünk a jelölési időszak végéig. 

Szabályok és előnyök

Bízunk benne, hogy az új szabályok meghozzák a hozzájuk fűzött reményeinket és a közösség önmagától kiszűri a nem szükséges vagy elenyésző érdeklődést kiváltó kategóriákat és a jövő évben ennek a szűrésnek megfelelően hozhatunk létre új, hiányzó kategóriákat.

A jelöltlista láthatóvá tétele pedig a további jelölőket arra ösztönzi majd, hogy minden kategóriában jelöljenek és ne feledkezzenek meg a szakma egyetlen egy szegmenséről sem!

Kontakt

Regisztrációval, jelöléssel kapcsolatos kérdéseket, bejelentéseket az alábbi címre várjuk: gala@hungarianweddinggala.com