Oldal kiválasztása

A családunk szerint a munka rabjai vagyunk. A barátaink szerint tehetséges fanatikusok. Az ismerőseink sikeresnek tartanak. Az esküvős párjaink pedig varázspálcás tündérnek hisznek bennünket. A kutyánk és a macskánk szimplán ételszállító és babusgató szolgálatnak.

Szerintünk csak tesszük, amit kell. Néha túlzásba esünk, elfáradunk és siránkozunk. Néha szárnyalunk és a világ legszerencsésebb embereinek gondoljuk magunkat.

A fotózás nem a hobbynk. Az életünk már 4. éve. Nem sok idő, mégis örökkévalóságnak tűnik. Szinte a semmiből jött és ma már betölt mindent. Ebben érezzük igazán otthonosan magunkat, általa tanultunk meg sokmindent magunkról, másokról, a világról. Annyi élményt és érzést sűrít a mindennapjainkba, amennyit korábban elképzelni sem tudtunk. Egyszerre lenni külső szemlélőnek és igazán beavatottnak egy esküvőn kiváltság. Talán ezért bocsájtjuk meg neki, hogy ennyi áldozattal jár.

Mindig miénk a legjobb páholy, sokszor mosolygunk ezen. Onnan, ahol mi állunk egy esküvőn, egészen másképp látszódnak dolgok. Sokkal mélyebben. Sokkal nyersebben. Varázslat van az esküvőkben, jól érzik a párok. Nem varázsolunk persze, ahogy hiszik (legalábbis általában nem…). Velünk, rajtunk keresztül történik viszont a mágia és ez jó dolog.

Mindketten nagyon céltudatosak vagyunk és maximalisták, az egyedi, tartalmas dolgokat szeretjük, folyton keressük az új utakat. Büszkék vagyunk arra, hogy önerőből eljutottunk oda, ahol most lehetünk, de az elégedetlenség állandó tárunk. Amikor a képeinket dicséri valaki, gyorsan zavarba lehet minket hozni. Senki sem látja magát objektívan kívülről. Nehéz ezért elmondani innen belülről, hogy fotózunk, hogy dolgozunk, legfőképpen azt, hogy élünk az esküvői szakmában. Ahogy a legjobban telik tőlünk. Alázattal és szeretettel igyekszünk ott lenni, egyszerre láthatatlanul és mindig elérhető, erős bástyaként.

Hogy a szakma mit gondol rólunk? Nem tudjuk. Mondjátok meg ti. 🙂

http://eskuvo-fotos.com/