A 2014-es Hungarian Wedding Award célja nem csak az, hogy az esküvőszakma idei évét méltó képp lezárjuk. Célunk hangsúlyozni az együttműködés és a kapcsolatok fontosságát, legyen szó akár a szakmai partnerekről, akár a magánéletről. Éppen ezért, lehetőséget kínálunk arra, hogy az esküvőszakma résztvevői – a szolgáltatók – valami közös célért ismét összefoghassanak.

Díszítsünk együtt!

10712427_728214130590296_6157326526025232638_oA 2014-es Hungarian Wedding Gálán mindamellett, hogy az Európa Hajó adta csodálatos helyszínén élvezhetjük egymás társaságát, segíthetünk 10 nélkülöző családnak olyan karácsonyt átélni, amire nekik nincs lehetőségük.
A HWG szervezői egyik régi álmukat megvalósítva szólítják fel a gálán résztvevőket arra, hogy mindenki hozzon magával egy általa választott karácsonyfadíszt. A kezdeményezés célja az, hogy közös erővel, apránként feldíszítsük 10 olyan karácsonyfát, ami az ünnep igazi jelentését – a szeretetet – tükrözi. A feldíszített karácsonyfákat olyan rászoruló családoknak adományozzuk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy karácsony éjjelén körülálják saját fájukat.

 

Licitálj a boldogságra!

Mi az, amiből mindenkinek csak bizonyos mennyiség jut? Ez a folyamatosan rohanó, megállíthatatlan, és leginkább véges lehetősége az emberi életnek. Egy olyan “vagyon” ami felett – kezdő- és végpontján kívül – mi, egyénileg rendelkezünk. Ez az, amivel a pénzt mérjük. Legalábbis Benjamin Franklin óta. Tudjuk, – Bergson-nak köszönhetően – hogy létezik a fizikailag, objektíven mérhető, és létezik valami egészen más, ami szubjektív, ami átélt.

Ez utóbbiból mindenkinek kevés van. A most pillanatát kevesen használjuk ki. Már a flow atyja is mondja, hogy a megélés teszi igazán boldoggá az embert, hiszen a most-ban lénye minden részével képes koncentrálni. Ennek ellenére, az ember ebből adakozik legkevésbé.

A Gálára tervezett jótékonysági aukción ezek az értékes ajándékok várnak a felajánlókra:

– Dinner & Cruise 2 főre ( Európa Csoport)
– Cocktail ruha (Ravia Couture)
– Dolly pettyskirt (Milibaby)
– Női alkalmi cipő (Heels)
– Kozmetikai és smink csomag (Kádár Andrea make up artist)
– Vacsora voucher 10.000 Ft (Marriott Budapest)
– Vacsora voucher 10.000 Ft (Marriott Budapest)
– 2 fős vacsora Paris Étterem (Sofitel)
– Család vagy glamour fotózás (Magistero)

Most a boldogságra licitálunk, és eszközül az időt hívjuk. Arra kérjük a Gálán résztvevőket, hogy licitáljanak idővel, rászánt energiával és személyes jelenlétükkel a Wesley óvoda számára. A “szegények óvodája” címet elnyert intézmény arra kér minden támogatót, hogy lehetőség szerint emberi segítséget nyújtson. Szükségük van olyanokra, akik barkácsolni szeretnek, mert a szekrényeket javítani kell. Szükség van olyanra, aki szívesen segítene a falfestésben, hogy a gyerekek méltó körülmények között fejlődhessenek. Szükség van szeretettel és nyitottsággal a gyermekek felé forduló segítőkre, hiszen a nehéz sors gyakra rányomja bélyegét a gyermeki lélek tisztaságára.