Oldal kiválasztása

Dunai Mihály

Az Esküvői Filmkészítés számomra küldetés. Ez egy olyan szakma, amit az ember teljes lényével kell űzzön. Úgy érzem, a lehető legjobban választottam hivatást, amikor az esküvői klipkészítésnél döntöttem, mert bizalmon alapuló kapcsolatokat építhetek, együtt olyan fiatalokkal, akik életük fontos mozzanataiba engednek betekintést. Az, hogy ezeket a boldog pillanatokat megörökíthetem, és belőlük valami egyedit és valódi mozgóképes emléket készíthetek, megtisztelő, és igazán izgalmas kihívás.
Hatalmas megtiszteltetés számomra a kollégák és a hazai esküvőszakma irányomban előzetesen megszavazott bizalma, a jelölés a HWA díjára. Az első perctől kezdve, hogy magával ragadt az esküvő-világ, csapatfeladatként tekintek hivatásomra, tudva, hogy nem elég az, hogy szép filmeket készítsek, egymásra is tudni kell figyelni, hiszen csak együttesen, csapatban működve a többi esküvői szolgáltatóval lesz olyan élmény a párok számára az esküvő, ami megmutathatóvá válik, mindennemű mesterkéltség nélkül az esküvői filmben is. A teljes gépezet olajozott működése egyetlen helyen észrevehető csak igazán, az ifjú párok szemében. Mindenhol máshol láthatatlan.
A készülő ÁlomKlip tehát a pároktól lesz igazi és valódi, a kreatív alkotói látásmódtól egyedi – és valami megmagyarázhatatlan, láthatatlan vibrálás teheti teljesen különlegessé. Ez a célom, minden esetben, minden esküvőn. És ebben mindannyiunknak része van, akik ott lehetünk az év számunkra legszebb, egyedi és megismételhetetlen esküvőin.
  • unnamed-38
  • unnamed-37
  • unnamed-35
  • unnamed-36
  • unnamed-34
» http://www.alomklip.hu