A dress code az idei gálán is a black tie, az esküvők ünnepének eleganciája jegyében!
Az urakat szmokingban, a hölgyeket estélyiben várjuk az eseményre!
 
Az idei gála tematikája a zerowaste, amely elgondolkodtató feladatot ad a vendégeknek az öltözködésben, ezért szeretnénk néhány tippel szolgálni Nektek ehhez:
 

– A zerowaste jegyében gyere az estélyre már meglévő, régi ruhában, second-hand darabban, amelyet természetesen felújíthatsz, átalakíthatsz, feldobhatsz kiegészítőkkel!

– Akkor teszel a bolygóért is, miközben csinos és elegáns lehetsz, ha nem vásárolsz fast fashion, külföldön gyártott, Magyarországra hosszú utaztatás során kerülő öltözéket, hanem magyar tervezők modelljét vásárolod meg támogatva ezzel a hazai munkaerő foglalkoztatását és szűkebb környezetünket is.

– Újrahasznosíthatsz, ha bérelsz, kölcsönzöl estélyi ruhát vagy szmokingot, amelyet még utánad is viselhetnek kevésbé terhelve ezzel a környezetünket.

– Próbálj meg figyelni a választott ruha anyagára és viselj újrahasznosítható anyagból, természetes pamutból, hernyóselyemből, bambuszból készült ruhadarabokat!

– Színmegkötés természetesen nincs, bármilyen színben szívesen látunk! Legyen olyan színpompás ez a gála, mint a bolygónk, környezetünk!

– Természetesen öltözékedben is lehetsz kreatív, utalhatsz direkt módon is a zerowaste-re, a környezetvédelem fontosságára!

A legfontosabb azonban mégsem, hogy mit viselsz a gálán, hogy a rajtad lévő ruha zerowaste, vagy sem, hogy a korábban felsorolt pontok bármelyikének megfelelsz-e. A legfontosabb, hogy a nap mint nap tegyél meg a lehető legtöbbet azért, hogy a bolygó még sokáig a közös otthonunk maradhasson!