Oldal kiválasztása

Több mint 10 év rendezvény és vendéglátás tapasztalattal a hátunk mögött arra törekszünk, hogy minden pár számára tökéletes legyen a Nagy Nap. Mi pontosan tudjuk, mit jelent a közös étkezés, a közös program a családi és baráti kapcsolattartásban. Olyan pontosnak és megbízhatónak, ügyesnek és készségesnek, ételeinknek pedig kifogástalanul finomnak kell lenniük, hogy ezeket a kiváló tulajdonságokat az esküvő után a boldog párral azonosítsák. Mert ők azok, aki tökéleteset akarnak adni, ezért a legjobbat választották – tehát minket választottak. Erre törekszünk minden egyes esküvő lebonyolításakor, legyen az saját esküvőhelyszíneinken – Paulay Rendezvényterem, ÖbölHáz Rendezvényközpont – vagy bárhol a világon!Milyen is egy esküvő velünk?

“Azért gyűltünk itt most egybe, hogy…

…összeadjuk a vágyakat és a lehetőségeket, és a kettő egy pár legyen!”

Az esküvő egy izgalmas kaland, de a kalandpályán sok a szédítő magasság és a bizonytalanná tevő mélység. IGEN, azt a bizonyos napot mindenki a legcsodálatosabbnak szeretné. (még a férfiak is). Ahhoz, hogy sikerüljön, kell egy erős hátország, egy precízen működő gépezet.

Nekünk éppen ilyen profi csapatunk van!

Évtizedes rendezvényszervezői tapasztalatunk tökéletes biztonságot ad párjainknak és vendégeiknek.

Nekik csak arra az egy, legfontosabb IGEN-re kell figyelniük, a többi választ mi megadjuk.

Ezen a napon nemcsak a ruhának kell tökéletesen állnia. Mi az esküvő színét, ízét, illatát és a formáját is rájuk szabjuk.

 http://budapestpartyservice.hu