Oldal kiválasztása

Bihari Erika

Bihari Erika vagyok esküvői stílustervező, dekoratőr
Kislánykori álmom vált valóra, amikor 2001-ben megismerkedtem a dekoráció világával,s azóta is boldoggá tesz a gondolat, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Rendkívül sokoldalú, nagyon összetett az egészen egyszerű hétköznapi dolgoktól, a teljesen extrémig.
2006-ben csatlakoztam egy esküvőszervezőhöz és vele dolgoztam 2010-ig mint a dekoráció vezetője. Jó pár esküvőt díszítettem mellette, míg váltás következett és 2011-ben a Budapest Wedding vezetője Helmeczi Dóri felkért, hogy csatlakozzak hozzájuk, mint Vezető dekoratőr. Így azóta is együtt dolgozunk és évről évre egyre több minden igényt kielégítő esküvői stílust tervezek külföldi párok számára
Dolgoztam az évek alatt Budapest legszínvonalasabb szállodáiban, éttermeiben többek között:-Boscolo Hotel

– Gundel Étterem

-Kempinski Hotel

– Zserbó Ház

– Marriott Szálloda

– Onix Szalon

-InterContinentel

-Budavár Palota

-Sofitel Hotel

– Akadémia

-Hilton

-Oroszlános Udvar

-Spoon Hajó
Nagy öröm számomra, hogy a kollegák azt gondolták itt a helyem a jelöltek között és még az első három jelölt közzé is bekerültem. Évek óta beszéljük a kollégákkal, hogy kell az összefogás,így ez a kezdeményezéstől reményeink szerint nagyobb előrelépések, minőségibb munkák születhetnek ebben a különleges mára-már külön szakmában,mint Esküvői Szolgáltató.

 

  • unnamed-43
  • unnamed-40
  • unnamed-41
  • unnamed-39
  • unnamed-38
  • unnamed-42
» http://www.budapestwedding.com