A Hungarian Wedding Gala első ízben ad otthont egy rangos díjkiosztó eseménynek, mely más szakmák hasonló tapasztalatait és kezdeményezéseit alapul véve indul hódító útjára kifejezetten hagyományteremtő és imageépítő szándékkal.

A Hungarian Wedding Award 2012 a magyar esküvő szakma által odaítélt díj 11+1 kategóriában.

A díj ötletadója és gazdája, az Esküvőnklesz.hu.

A díjjal járó cím szakmai elismerés és szimbólum, mely egy éven át viselhető és a díjazott marketing tevékenységében hatékonyan felhasználható.

A Hungarian Wedding Award célja, hogy a szakma résztvevői, a kollégák jelöljék maguk közül minden kategóriában a saját véleményük szerint a díj elnyerésére legjobb és legalkalmasabb személyt, céget, formációt. A jelölés és szavazás alapja teljesen szubjektív, egyéni lehet, épülhet szakmai hozzáértésre, technikai felkészültségre, tapasztalatra, de döntő mértékben szerepet játszhat benne az emberi oldal is, vagyis hogyan lehet az adott emberrel / csapattal együttműködni, milyen csapatjátékos, mennyire ismert, mennyire jó a marketingje, mennyire empatikus és rugalmas, alkalmazkodó, vagyis milyen a róla kialakult összkép.

Mindenkinek egyéni lehetősége, hogy ezeket a szempontokat milyen súlyban veszi számba a döntésénél.

Mi mindannyian mások, sokszínűek vagyunk, más-más oldalról ítéljük meg az eseményeket, személyeket, ettől lesz a díjazás mégis kiegyensúlyozott, ettől lesz a végeredmény – ahogy egy esküvő is – tökéletes, ettől lesz a díj valóban a szakma díja!

A díjakat átadja: Varga Rózsa, a Hungarian Wedding Gala fővédnöke.

Kérjük, hogy Varga Rózsát – érdemei ellenére – a rendezvényben vállalt fenti szerepköre miatt ne jelöljétek egyik kategóriában sem!

A jelöltek »»