m2A magyar esküvő szakma évzáró rendezvénye és díjkiosztó gálája

Ahol kivételesen mi szórakozunk és nem szórakoztatunk! 

2013. November 29. Péntek 18.00 órától

Corinthia Hotel Budapest Bálterme

(1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

Fővédnök: Varga Rózsa esküvőszervező,

                                                       a Bonjour Rendezvényszervező Iroda tulajdonosa.

                                            Védnök: Szabó Szabolcs, a Corinthia Hotel Budapest Hotel Managere

edBizonyára sokan és sokszor gondoltatok már arra kedves kollégák, hogy az évnek ebben az időszakában mindenki évet zár, számot vet, partizik, de mi rendezvényekhez kötődő szolgáltatók ilyenkor is dolgozunk…

Számunkra nem adatik meg a lehetőség, hogy egy igazi karácsonyi partin, évzáró gálán cseréljünk tapasztalatot, fújjuk ki az év, a szezon fáradalmait, együtt lazítsunk, szórakozzunk…

Mi szervezők úgy döntöttünk, hogy az elkövetkező években legyen ez másképp, mert a magyar esküvő szakma is megérdemli, hogy csapattá kovácsolódva együtt zárja az évet és kezdjen bele nagy reményekkel és tervekkel az Újévbe!

A Hungarian Wedding Gala-t hiánypótló és csapatépítő szándékkal indítottuk útjára 2012-ben, melynek elsődleges célja a közös lazítás, szórakozás mellett a szakma egységgé kovácsolása, a szakmai összetartás erősítése és ezzel az erős, összetartó, egymást támogató csapattal a magyar esküvőpiac magasabb szintre emelése, minőségjavítása, a célcsoportunk ízlésformálása az esküvők terén. Hosszútávú közös célunk pedig külföldön Magyarország hírnevének öregbítése, vonzó esküvői helyszínként való népszerűsítése lehet.

A rendezvényen mindenki részt vehet, aki jelenleg a magyar esküvői szakma bármely területén tevékenykedik és munkájával hozzájárul a Magyarországon szervezett esküvők sikeréhez.

Egy kis ízelítő a tavalyi hangulatból:

A jelentkezés feltétele bármely jelenleg működő esküvői iparághoz kapcsolódó cég, magánvállalkozás, egyéni vállalkozás tagjaként való bejelentettség.

Rendezvényünket közvetlen e-mail meghívókkal, valamint az Interneten, weboldalunkon, Facebook oldalunkon és esküvői tematikus oldalakon keresztül juttatjuk el a meghívottakhoz, potenciális résztvevőkhöz.

Kérjük, akihez eljutott, adja tovább kollégáinak, munkatársainak, partnereinek!

A program »»

A menü »»

A szervezők »»

A támogatók »»