Tavaly, 2012-ben a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthont, az ott élő több, mint 100 árva vagy elhagyott, nehéz körülmények között élő gyermeket támogattátok ajándékaitokkal a Karácsony közeledtével.

gy
<br/br>
<br/br>
<br/br>
<br/br>
Az ajándékaitokat átadtuk, a gyermekek ragyogó szemekkel, boldogan vették birtokba őket… A bepakolásnál már segítkeztek és megható volt hallani, ahogy halkan sugdosták egymás fülébe: “Ezek igazi ajándékok, be vannak csomagolva…”

Íme egy kis emlék a tavalyi önfeledt pillanatokról és az átadásról:

Karácsony a bicskei gyermekotthonban from Visualime – Jaksa Tímea on Vimeo.

A szép hagyományt, miszerint együtt többet segíthetünk, idén sem szeretnénk megszakítani…

A magyar esküvő szakma és a segítő szándék, a jótékonyság az idei évben tagadhatatlanul összefonódott egy csodás kisfiú sorsával, életével…

Néhány esküvői szolgáltató elhatározta, hogy 2013-ban egyszerre két álmot váltanak valóra. Egy szerelmespárét, akik életük legszebb napját tervezgetik, és egy kisfiúét, aki édesanyjával együtt az egészséges életért küzd.

benedek

 

 

 

 

 

 

Kovács Benedek egy rendkívüli kisfiú. Születésekor oxigénhiányos állapotba került, mely a mozgását károsította. Csodálatos édesanyja van, aki komoly küzdelmek árán megtanította járni, kikerült a kerekes székből.  Ám ahogy Benedek nő, az izmai lassan összehúzódnak, a járása újra, meg újra veszélybe kerül. Itthon csak a következményeket tudják műtétekkel bizonyos mértékig korrigálni. Egy külföldi műtét a kiváltó okot orvosolná.

A Jótékonysági Esküvő csapata árverésre bocsátott egy álomesküvőt és a licit teljes bevételét felajánlották Benedeknek és édesanyjának a külföldi műtét és vizsgálatok egy részének fedezésére.

A szerencsés nyertes pár, Adrienn és Péter augusztus 2.-án egy komplett, saját vágyaik és ízlésük szerint, a Wedding Gardenben megszervezett esküvőn láthatták vendégül családtagjaikat és barátaikat abban a boldog tudatban, hogy mindeközben kétmillió forinttal támogatták Benedek gyógyulását.

Jótékonysági Esküvő – Eskuvonklesz.hu – Adrienn és Péter from Krisztina D. Nagy on Vimeo.

A befolyt összeg nem kevés, de nem elegendő mindenre… Benedeknek további segítségre van szüksége…

A Hungarian Wedding Gala csapata elhatározta, hogy folytatja a megkezdett küzdelmet Benedek egészségéért és kérik, hogy csatlakozzatok ehhez a támogatáshoz a saját eszközeitekkel!

Kérünk Benneteket, csatlakozzatok adománygyűjtésünkhöz, mely során minden egyes 1.000 forintért egy-egy tombolaszelvényt adunk ajándékba. 

A tombolából befolyt teljes összeggel Benedek gyógyulását támogatjuk!

Értékes nyereményeink:

– 2-fős 2-éjszakás hétvége a zürichi Marriott Hotelben a Marriott Hotel Budapest felajánlásával

– Dinner & Cruise 2 fő részére az Európa Csoport felajánlásával

– Egy egyedileg tervezett és kivitelezett koktélruha Nagy Ágota divattervező, a NAGYAGOTA COLLECTION tervezője felajánlásával

– Kétszemélyes vacsorameghívás Valentin Napra és egy frissen megjelent Gundel szakácskönyv a Gundel Étterem felajánlásával

– Glamour fotózás Jaksa Tímea, a 2012-es év esküvői fotográfusa felajánlásával

– 1/1 oldalas hirdetés az Esküvő Classic Magazin januári lapszámában az Esküvő Classic felajánlásával

– Golfozás két fő részére felszerelés használattal, kávézó kuponnal akár egy teljes napra a Wedding Gardennek otthont adó Golftanyán, a Hajógyári-szigeten a Wedding Garden felajánlásával

– Vintage enteriőrös pár vagy család fotózás a Fénylabor felajánlásával

– Adventi dekorációs termékek 20.000 Ft értékben Viola Violetta felajánlásával

– Értékes Zsindelyes Pálinkacsomag a Zsindelyes Pálinkaház felajánlásával

A tombola ára: 1.000 Ft/db 

Segíts, hogy segíthessünk!