• Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” helyszín kategória

Esküvői helyszínek, ahol minimum az esküvő zenés-táncos része megvalósításra kerül. Pl. rendezvényházak, hotelek, éttermek, erre a célra épített helyszínek. Nem számítanak bele ebbe a kategóriába a csak esketési helyszínént működő egységek.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” vendéglátó kategória

Azon vendéglátó szervezetek, amelyek önállóan végzik a catering tevékenységet egy esküvőn. Pl. önálló catering szolgáltatók, kihelyezett éttermi szolgáltatás. Nem számít bele ebbe a kategóriába a saját helyszínen végzett vendéglátás.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” esküvőszervező kategória

Önálló esküvőszervezők és esküvőszervezéssel foglalkozó önálló társas vállalkozások. Nem számít bele ebbe a kategóriába az alkalmazottként egy helyszínhez vagy vendéglátó vállalkozáshoz köthetően végzett esküvőszervezési munka, mint pl. a hotelek rendezvényszervezői.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” ceremóniamester kategória

A modern polgári esküvők ceremóniamesteri feladatait ellátó önálló szolgáltatók. 

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” vőfély kategória

A Kárpát-medencében hagyományos esküvői vőfély/vőfény szerepkörét ellátó önálló személy, aki a hagyományos vőfélyi tevékenységet hagyományőrző módon látja el. 

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” zenekar kategória

Esküvői zenekarként aktívan működő, hangszeres kísérettel rendelkező zenekari formációk. Nem számítanak bele ebbe a kategóriába az önálló (egyfős) előadók.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” DJ kategória

Esküvői DJ-ként aktívan működő önálló szolgáltatók, akik saját felszereléssel és jogszerűen birtokolt zenei kínálattal rendelkeznek. Nem számítanak bele ebbe a kategóriába az amatőr DJ-k, és az alkalmazottként dolgozó szolgáltatók.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” fotográfus kategória

Esküvői fotózással aktívan foglalkozó fotográfusok, fotóművészek, akik saját felszereléssel önállóan vagy társas vállalkozásban végzik tevékenységüket. Amennyiben társas vállalkozásként működnek, úgy a vállalkozás kerül egységként jelölésre. Egyszerre nem jelölhető önállóan és társas vállalkozásként ugyanaz a személy.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” filmes, cinematográfus kategória

Esküvői filmkészítéssel aktívan foglalkozó filmkészítők, cinematográfusok, akik saját felszereléssel önállóan vagy társas vállalkozásban végzik tevékenységüket. Amennyiben társas vállalkozásként működnek, úgy a vállalkozás kerül egységként jelölésre. Egyszerre nem jelölhető önállóan és társas vállalkozásként ugyanaz a személy.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” dekoros kategória

Esküvői dekorációval aktívan foglalkozó önálló személyek vagy vállalkozások. Nem tartoznak ebbe a kategóriába az egy helyszínhez köthető kvázi alkalmazott dekorosok.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” cukrász kategória

Esküvői tortát, cukrászterméket készítő személyek vagy vállalkozások, amelyek aktívan dolgoznak az esküvői piacon. Nem zárjuk ki a más piacra is gyártó vállalkozásokat, de feltétel az aktív esküvő-piaci jelenlét.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” öltözék tervező kategória

Női- és/vagy férfi esküvői öltözéket tervező és kivitelező személyek és társas vállalkozások, melyek aktív tagjai az esküvői piacnak. Csak kereskedelemmel vagy bérbeadással foglalkozó vállalkozások nem jelölhetőek ebben a kategóriában.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” ruhaszalon kategória

Az esküvői piacon aktív ruhakölcsönző- vagy kereskedelmi egység.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” eskető kategória

Az esketésben aktívan résztvevő egyházi-, polgári-, vagy hivatali személyek. Pl. pap, lelkész, szertartásvezető, anyakönyvvezető, hajóskapitány

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” beauty kategória
Esküvőkön sminkesként, fodrászként vagy stylistként aktívan működő önálló személyek vagy vállalkozások. Nem zárjuk ki a más piacra is gyártó vállalkozásokat, de feltétel az aktív esküvő-piaci jelenlét. Egyszerre nem jelölhető önállóan és társas vállalkozásként ugyanaz a személy.
 
 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” rendezvénytechnika kategória
Az esküvők megszervezéséhez szükséges hang-, fény- és színpadtechnikai kellékek bérbeadásával, működtetésével foglalkozó önálló személyek vagy vállalkozások. Nem zárjuk ki a más piacra is gyártó vállalkozásokat, de feltétel az aktív esküvő-piaci jelenlét. Egyszerre nem jelölhető önállóan és társas vállalkozásként ugyanaz a személy.
 
 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” grafikai kellék/grafikus kategória
Esküvők szervezéséhez szükséges grafikai kellékeket (pl. meghívót, menükártyát, ültetőtáblát stb.) tervező és gyártó önálló személyek vagy vállalkozások, amelyek aktívan dolgoznak az esküvői piacon. Nem zárjuk ki a más piacra is gyártó vállalkozásokat, de feltétel az aktív esküvő-piaci jelenlét.
 
 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” rendezvénykellék kategória

Az esküvők megszervezéséhez szükséges kellékek kereskedelmével és/vagy bérbeadásával foglalkozó vállalkozások. Pl. bútor bérlés, járműbérlés, sátorbérlés stb. Nem jelölhető ebben a kategóriában a dekorációs-, vendéglátó és hang-, fény- és színpadtechnikai eszközöket bérbeadó vállalkozás.

 • Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” esküvői kiegészítő kategória

A fenti kategóriák egyikébe sem sorolható esküvőkön használt kiegészítő szolgáltatások, mint pl. ékszer, nászajándék, köszönőajándék, vendégkönyv, lufiposta, galambreptetés, portrérajzolás, cipő, fotósarok stb

40%-os szabály

Amennyiben egy adott kategóriában a jelölések száma nem éri el az összes jelölést leadók számának 40 %-át, a teljes jelölési időszak alatt, a kategóriában a díj nem kerül átadásra.

A Hungarian Wedding Award 2022 szabályzata »» 

Regisztrációval, jelöléssel kapcsolatos kérdéseket, bejelentéseket az alábbi címre várjuk: gala@hungarianweddinggala.com