m3– Az év esküvői helyszíne

– Az év esküvői vendéglátója

– Az év esküvőszervezője

– Az év ceremóniamestere

– Az év vőfélye

– Az év esküvői zenekara

– Az év esküvői DJ-je

e212ad702ed7d8f30f585603b9db0a57– Az év esküvői fotográfusa

– Az év esküvői filmese, cinematográfusa

– Az év esküvői dekorosa

– Az év esküvői cukrásza

– Az év esküvői öltözék tervezője

– Az év kreatív esküvői vállalkozása (1)

– Az év különleges esküvői szolgáltatása, újdonsága (2)

Az év esküvői szolgáltatója értékdíj (3)

– Az Esküvő Classic különdíja (4)

bd

(1)    Az év kreatív esküvői vállalkozása lehet dekorációs, meghívókat tervező és kivitelező, kreatív, egyedi székszoknyákat, textileket, kellékeket, tematikus esküvői koncepciókat megálmodó, esküvői weboldalakat készítő stb. cég, vállalkozás. Bárki akinek tevékenysége a kreatív kategóriába sorolható és fenti más kategóriába nem fér bele.

(2)    Az év különleges esküvői szolgáltatása, újdonsága lehet minden olyan új kiegészítő, nem szokványos szolgáltatás, termék, újítás, amellyel az esküvő hangulata különlegessé, egyedivé tehető, illetve olyan új szolgáltatás, szolgáltató, aki eddig nem volt jelen a piacon.

(3)    Az év esküvői szolgáltatója értékdíjat az esküvő szakmán belül bármelyik ágazatban tevékenykedő személy / cég elnyerheti. Ennek alapja, odaítélésének legfőbb érve, hogy adott évben ki tett a legtöbbet a magyar esküvő szakmáért, annak minőségjavításáért, marketingjéért, a magyar esküvőpiac népszerűsítéséért, akár idehaza, akár külföldön, ki az, aki saját szakterületén, munkáján kívül a tágabb értelemben vett szakmát is támogatja, segíti.

(4)    Az Esküvő Classic Magazin 2013-tól a Hungarian Wedding Award keretein belül különdíjat oszt ki a díjazás abszolút győztesének, aki a kategóriától függetlenül, a szavazás egészében a legtöbb szavazatot kapta, vagyis a Hungarian Wedding Award abszolút győztese.