m2A Hungarian Wedding Gala immár második ízben ad otthont egy rangos díjkiosztó eseménynek, mely más szakmák hasonló tapasztalatait és kezdeményezéseit alapul véve indult tavaly hódító útjára kifejezetten hagyományteremtő és imageépítő szándékkal.

A Hungarian Wedding Award 2013 a magyar esküvő szakma által odaítélt díj 14+2 kategóriában.

A díj ötletadója és gazdája, az Esküvőnklesz.hu.

A díjjal járó cím szakmai elismerés és szimbólum, mely egy éven át viselhető és a díjazott marketing tevékenységében hatékonyan felhasználható.

A Hungarian Wedding Award célja, hogy a szakma résztvevői, a kollégák jelöljék maguk közül minden kategóriában a saját véleményük szerint a díj elnyerésére legjobb és legalkalmasabb személyt, céget, formációt.

hwa1
A jelölés és szavazás alapja teljesen szubjektív, egyéni lehet, épülhet szakmai hozzáértésre, technikai felkészültségre, tapasztalatra, de döntő mértékben szerepet játszhat benne az emberi oldal is, vagyis hogyan lehet az adott emberrel / csapattal együttműködni, milyen csapatjátékos, mennyire ismert, mennyire jó a marketingje, mennyire empatikus és rugalmas, alkalmazkodó. Mindenkinek egyéni lehetősége, hogy ezeket milyen súlyban veszi számba a döntésénél.

Mi mindannyian mások, sokszínűek vagyunk, más-más oldalról ítéljük meg az eseményeket, személyeket, ettől lesz a díjazás mégis kiegyensúlyozott, ettől lesz a végeredmény – ahogy egy esküvő is – tökéletes, ettől lesz a díj valóban a szakma díja!